• Haberler
  • Genel
  • Cumhuriyet ve Hemşirelik Söyleşisi Gerçekleştirildi

Cumhuriyet ve Hemşirelik Söyleşisi Gerçekleştirildi

Cumhuriyetin 100'üncü Yılında 'Cumhuriyet ve Hemşirelik' adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Cumhuriyet ve Hemşirelik Söyleşisi Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Türk Hemşireler Derneği (THD) Kastamonu ili temsilciliği işbirliğiyle Sağlık Bilimleri Fakültesi Seminer Salonu’nda Cumhuriyetin 100’üncü Yılında “Cumhuriyet ve Hemşirelik” adlı etkinlik gerçekleştirildi. 

THD yüzüncü yıl tanıtım slayttı ile başlayan, Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi Eğitim Hemşiresi Nurcan Çiftçi’nin hemşirelik deneyimlerinin paylaşımı, öğrencilerin meslek ve kariyer üzerine soru-cevapların alınması ile devam eden ve ilk Cumhuriyet hemşiresi Safiye Hüseyin Elbi’nin belgeselinin izletilmesi ile son bulan etkinliğin düzenlenmesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Demirarslan ile Hemşire Gülçin Gümüş Çalış görev aldı. 

Etkinliğe Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nesrin İçli, akademik personel, Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi hemşireleri Nursel Dirgenci, Selma Karabücük, Şerife Alp, Türk Hemşireler Derneği Kastamonu İl Temsilciliği’nden Devran Yılmaz ve Sevda çelik katıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme