• Haberler
  • Genel
  • Çocukların yüzünü güldürecek projenin hazırlıkları tamam

Çocukların yüzünü güldürecek projenin hazırlıkları tamam

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, seçim beyannamesinde de bulunan Çocuk Kütüphanesi projesini hayata geçirmek üzere düğmeye bastı. Başkan Vidinlioğlu'nun talimatı üzerine çalışmaları başlayan projenin çizimi tamamlandı. Kuzeykent Mahallesi, Melike ve Gaziler Caddesi'nin kesiştiği İstikbal Mobilya'nın arka kısmında yer alacak olan Oyuncak Kütüphanesi'yle aynı çatı altında Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi ve Kreşi de yer...


Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, seçim beyannamesinde de bulunan Çocuk Kütüphanesi projesini hayata geçirmek üzere düğmeye bastı. Başkan Vidinlioğlu’nun talimatı üzerine çalışmaları başlayan projenin çizimi tamamlandı.

Kuzeykent Mahallesi, Melike ve Gaziler Caddesi’nin kesiştiği İstikbal Mobilya’nın arka kısmında yer alacak olan Oyuncak Kütüphanesi’yle aynı çatı altında Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi ve Kreşi de yer alacak. Bin 443 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek proje tamamlandığında her yaştan çocuğun doyasıya vakit geçirebileceği, oyuncak takasında dahi bulunabileceği Oyuncak Kütüphanesi kullanıma açılacak. Ayrıca Belediye Çocuk Bakım Evi ve Kreşi’de proje dahilinde yeni modern bir binaya kavuşacak.

“DAHA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATMAYI HEDEFLİYORUZ”

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, projeler hakkında bilgi vererek; “Kıymetli hemşehrilerimiz hepinize günaydın sabahlarınız daima güneşli, kalplerimiz daima sıcak olsun. Bizler yeni bir güne yeni bir projeyle uyanmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu heyecanı sizle paylaşmak ve sizlerin destekleriyle daha büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz. Geleceğin ışıklı çiçekleri olan çocuklarımız için söz verdiğimiz Oyuncak Kütüphanesi projemizi ve onlara yakışır bir Çocuk Bakım Evi projemizin hazırlıklarını tamamladık. Her yaşa ait oyuncakların bulunacağı Oyuncak Kütüphanemiz de, oyuncak takası da yapılacak. Böylelikle oyuncaklar değerlendirilmiş olacak. Projemiz Kuzeykent Mahallesi Melike ve Gaziler Sokağın kesiştiği nokta olan İstikbal Mobilya'nın arka kısmında hayata geçecek. Hayatın paylaştıkça güzel olduğunu bilen tüm kardeşlerimizi selamlıyoruz. Ve Unutmayın! Joseph Joubert'in de dediği gibi; ‘Çocukların, nasihatten çok iyi örneğe ihtiyaçları vardır’” ifadelerini kullandı. Bu proje yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini de buluşturacak bir çalışmaya öncülük edecek. Çocukluğunu doyasıya geçiren herkes önümüzdeki süreçte kullanmadığı, oyuncaklarını Oyuncak Kütüphanesi’ne bağışlayabilecek. Böylelikle dezavantajlı gruplar başta olmak üzere her yaşta çocuğun dilediğince vakit geçirebileceği bir kütüphanenin oluşumunda herkesin katkısı olacağı gibi paylaşmanın da güzelliği ortaya çıkacak. Proje kısa zamanda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.

Bakmadan Geçme