Çocukların Yüzünü Güldürdüler

Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı tarafından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde tedavi gören çocuklar için etkinlik düzenledi.

Kastamonu ve Eğitim Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nde tedavi gören çocukları için Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığınca çocukların gönlünce eğlendikleri neşe dolu bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Saide Pakize Çetin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Faden Değirmenci, Şerife Alp,  Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Haydar Cerullah Zerde ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği İdari Sorumlu ve Eğitim Sorumlusu Hekimi Doç. Dr. Eren Yıldız, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Uzman Doktorları ve Hemşireleri, Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez ile çocukları ve refakat eden annelerinin katılımı ile başladı.
Etkinlikte çocuklar müzik eşliğinde klinik doktor ve hemşireler, palyaço ablaları ve annelerin de katılımıyla neşe dolu anlar geçirdiler. Palyaço ablalarına yüz boyaması yaptırdılar.

Etkinliğin bitiminde Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez; “Bu ziyaretimizi çocuklarımız için bir geçmiş olsun ziyareti olarak kabul etsinler. Etkinliğimizle çocuklarımızı mutlu edebildiysek bundan ayrıca mutluluk duyduk. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Çocukların Yüzünü Güldürdüler

Bakmadan Geçme