CHP'de yoğun İstanbul çalışması

ERBİLGİN VE BALTACI TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için İstanbul'daki destek turlarına devam ediyor. Erbilgin ve Baltacı, geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret...

ERBİLGİN VE BALTACI TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR


CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için İstanbul’daki destek turlarına devam ediyor.

Erbilgin ve Baltacı, geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Rumeli Türkleri Vakfı'nın düzenlendiği kahvaltı programına katılarak ziyaretlerine başlayan heyet; sonrasında CHP Fatih İlçe Başkanı Gökhan Gençel, Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ve Fatih Belediye Başkan Adayı Soner Özimer ile birlikte Yedikule Gençlik Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Baltacı programın devamında ise CHP Fatih İlçe Başkanlığı tarafından Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen sandık güvenliği toplantısında okul sorumluları ve gönüllü avukatlarla bir araya geldi.

Bakmadan Geçme