CHP'lilerden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları İl Başkanı Devrim Ezgi Şahin, Hanönü İlçe Başkanı Mehmet Soysal, Bozkurt İlçe Başkanı Musa Kartal ve önceki dönem il yöneticileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

CHP'lilerden Kılıçdaroğlu'na ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretle ilgili olarak önceki dönem CHP İl Başkan Yardımcısı Serkan Karayılan; “Kastamonu'da Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül veren parti emekçileri olarak Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret ettik. Türkiye'deki ve Kastamonu'daki genel durumu değerlendirme fırsatı bulduk. Sayın Genel Başkanımız Kastamonu'ya selamlarını ilettiler. Kabullerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

“MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Kadın Kolları İl Başkanı Devrim Ezgi Şahin ise; “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde makamında ziyaret ettik. Genel Başkanımızın destekçileri olarak şahsi menfaatlerimiz uğruna değil partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz! Sen dik dur, eğri belasını bulur” ifadelerini kullandı. 

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme