CHP'li Karabacak'tan MHP'li Şahin'e Cevap!

CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, MHP İl Başkanı Emre Şahin'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya cevap verdi. 'Ezici hezimetin şaşkınlığını atlatamadılar' diyen Karabacak 'Bu şehrin kaynaklarını çarçur eden eski belediye başkanına hesap sorsun. Ben biliyorum ki Emre Şahin gıkını bile çıkaramaz' ifadelerini kullandı.

CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, MHP İl Başkanı Emre Şahin’in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya cevap verdi. “Ezici hezimetin şaşkınlığını atlatamadılar” diyen Karabacak; “Bu şehrin kaynaklarını çarçur eden eski belediye başkanına hesap sorsun. Ben biliyorum ki Emre Şahin gıkını bile çıkaramaz” ifadelerini kullandı.

CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak’ın açıklamaları şöyle: “31 Mart Seçimlerinin üzerinden sadece 118 gün geçti. Belediye Başkanımız Hasan Baltacı ve onun hamiyetli, erdemli kadroları, Kastamonu’ya hizmetin en iyisini sunmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Ancak birileri var ki seçim döneminde yaşadıkları ezici hezimetin şaşkınlığını ve yanılgısını hala atlatamadılar.”

‘Milletin İktidarına Onlar Da Alışacak’

Karabacak: “Aslında Kastamonu’nun bu kadar çözüm bekleyen problemi varken, bu savsataları ortaya atmak bu şehre yapılabilecek en büyük kötülüktür. Ama onların bu şehre hizmet etmek gibi bir dertleri yok. Onların derdi bu kadim şehri, bu güzel Kastamonu’yu kendi tahakkümleri altında tutmak. Biz de diyoruz ki artık o dönem kapandı, yeni bir devir açıldı. Bu devir 155 bin hemşerimizin şehri yönettiği bir devir. Merak etmeyin milletin iktidarına demokrasiye onlar da alışacak.”

‘Koltuğu Sallanan Emre Şahin Alışacak’

CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak: “En çok da il başkanlığı koltuğu sallanan, en çok da belediyeyi yönettikleri dönemde işe göre adam değil de adamlarına göre iş, ihale uyduran Sayın Emre Şahin alışacak. O nedenle benim Emre Şahin’e önerim, 10 düşünüp 1 laf etmesidir. Emre Bey gerçekten Kastamonu’yu düşünüyorsa, önce 5 yılda duvara bahçe yapmaktan başka icraatı olmayan, belediyenin borcunu 505 milyona çıkaran, bu şehrin kaynaklarını spor kulübü ve reklam şirketleri üzerinden çarçur eden eski belediye başkanına hesap sorsun. Ben biliyorum ki Emre Şahin gıkını bile çıkaramaz. Ama biz bu hesabı Kastamonu adına sorduk sonuçlarını da en kısa sürede hep birlikte göreceğiz.”

‘Her Bir Sözümüzü Hayata Geçireceğiz’

Gelelim 23 Temmuz Salı günü belediyemizin gerçekleştirdiği satış ihalesine… Yıllardır aman Kastamonu’daki kimse duymasın diye adı ulusal olan gazetelere ilan verenler aman kimse görme diye kilitli kapılar ardında ihaleler gerçekleştirenler, kendi belediye başkanı 5 yılda 45 bin metrekare arsa satarken 3 maymunu oynayanlar, Kastamonu Belediyesi tarihinde ilk kez bir satış ihalesinin canlı olarak yayınlanmasını içine sindirememiş olacak ki niyet okumaya kalkmış. Merak etme Sayın Emre Şahin, o parsellerin satışından elde edilen kaynak, Ankara’daki ağababalarınıza yapılan para transferlerinden kendisine sıra gelmeyen Kastamonu esnafına can suyu oluyor. Belediye yönetimimizin yaratacağı her kaynak, vakıflara reklam şirketlerine değil de kreşe, etüt merkezine, süt içemeyen çocuklarımıza harcanacak. Biz görevimizin ve sorumluluğun farkındayız. Seçim döneminde verdiğimiz her bir sözün de arkasındayız. Hiçbir mazeretin, bahanenin arkasına sığınmadan, Yuvamız Kastamonu için verdiğimiz her sözü bir bir hayata geçireceğiz. Kastamonu da bundan en yakın zamanda şahitlik edecek.

Bakmadan Geçme