• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'den İlk Mesajlar

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'den İlk Mesajlar

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Özgür Özel'in CHP Genel Başkanlığına seçilmesinin ardından kamuoyuyla ilk mesajlarını paylaştı.

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'den İlk Mesajlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nde değişim yaşandı. Genel Başkanlık seçimini 812 oyla Özgür Özel kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.

CHP Kastamonu İl Teşkilatı, sürecin başından sonuna kadar değişimi ve Özgür Özel'i desteklemişti. Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hasan Baltacı CHP'nin dün gerçekleştirilen 38'inci Genel Kurulu'nda Özgür Özel ve değişim lehine bir de konuşma yapmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin de seçim sonuçlarının ardından kamuoyuyla ilk mesajlarını paylaştı.

'Yeni Yönetime Hazırız'

Erbilgin seçimin hemen ardından; "Yeni döneme hazırız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na emekleri için teşekkür ediyorum. Yeni genel başkanımız Sayın Özgür Özel’e başarılar diliyorum. Ülkemize ve partimize hayırlı olsun" ifadelerini paylaştı.

'Yeni Bir Öykünün İlk Günündeyiz'

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin bugün ise şu ifadelere yer verdi: "Yeni bir öykünün ilk günündeyiz. 81 il başkanımız ile genel başkanımız Sayın Özgür Özel ile ilk buluşmamızı gerçekleştirdik."

 

Bakmadan Geçme