CHP Heyetinden Rektör Topal'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Kastamonu Üniversitesi’nin bölgesel kalkınmaya sağladığı katkılar, yerel yönetimlerle yürütülen iş birliği projeleri ve eğitimdeki rolü hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Topal, Yüksel Mansur Kılınç’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kılınç da ilgileri ve misafirperverlikleri için Rektör Topal teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş öncülüğündeki heyet, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a ziyarette bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye Belediye Başkanı Hasan Baltacı, CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Armağan Aydoğan, Hikmet Erbilgin, CHP İl Başkanı İlke Karabacak, İl Başkan Yardımcısı Akın Dıramalı ve Merkez İlçe Başkanı Damla Yılmaz Özcan katıldı.

Görüşmede, Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Belediyesi arasındaki mevcut iş birliği değerlendirildi ve gelecekte yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu. Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi’nin eğitim ve araştırma misyonu doğrultusunda yürüttüğü çalışmalardan bahsederek, hem şehir hem de bölge genelinde sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlama hedefini vurguladı. Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme