Çatalzeytin'de İlköğretim Haftası etkinlikleri yapıldı

İlköğretim Haftası münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan program Yunus Emre İlkokulu bahçesinde düzenlenen kutlama programıyla devam etti.

Çatalzeytin'de İlköğretim Haftası etkinlikleri yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Enis Akdağolu, Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Özcan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, veliler, öğretmenler, öğrenciler ve halkın katılımıyla gerçekleşti. 

Çatalzeytin Belediye Başkanlığı’ndan İlköğretim Haftası münasebetiyle yapılan açıklamada; “Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan, yorumlayan ve milli şuura sahip bireyler yetiştirmektir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu özelliklere sahip, vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin en büyük vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle İlköğretim Haftası ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ülkemiz ve İlçemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor; tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz” denildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme