Bu Hafta 5 Film Vizyona Giriyor

Sinema salonlarında bu hafta çeşitli türlerde birbirinden renkli 5 film vizyona giriyor. Vizyona girecek filmlerin ikisini yerli yapımlar oluşturuyor. Peki bu hafta hangi filmler vizyona girecek? Filmlerin konuları ve türleri neler? İşte detaylar…

Sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli, beş film vizyona girecek. Vizyona girecek filmlerle ilgili detaylar şu şekilde:

Hayatla Barış

Yönetmenliğini Ekin Pandır’ın üstlendiği filmin başrollerinde Taner Ölmez, Nazan Kesal, Gürkan Uygun ve Bülent İnal gibi isimler yer alıyor. Biyografi türündeki film, ampute milli futbolcu Barış Telli’nin hayatını konu alıyor. Küçükken geçirdiği kaza yüzünden engelli olan Barış, hiçbir engele izin vermeyerek hayatta birçok başarı elde ediyor.

Erdal ile Ece

Filmin yönetmenliğini Togan Gökbakar yapıyor. Filmin başrollerinde ise ‘Recep İvedik’ tiplemesiyle hafızalara kazınan Şahan Gökbakar ile başarılı oyuncu Seda Türkmen yer alıyor. Komedi türündeki film Erdal ile Ece’nin evliliklerinde yaşadıkları acı, tatlı atışmaları mizahi bir dille ele alıyor.

Bu Hafta 5 Film Vizyona Giriyor

İlgi Alanı

Yönetmenliğini Jonathan Glazer’in üstlendiği filmin başrollerinde Cristian Friedel, Sandra Hüller ve Johan Karthaus yer alıyor. Dram türündeki filmde tarihin derinliklerine iniliyor. 2. Dünya Savaşı’na farklı bir açıdan yaklaşan film Auschwitz kampının yanında aileleri için ideal bir yaşam kurmaya çalışan kampın komutanı ve ailesinin hayatını konu ediyor.

Ritüel

Filmin yönetmenliğini Cristopher Smith üstleniyor. Gerilim türündeki film rahip kardeşinin ölümünü araştıran bir kadının hikayesini konu ediniyor. Filmin başrollerinde ise Jena Malone, Danny Huston ve Ian Pirie gibi isimler yer alıyor.

Oyuncaklar Firarda

Filmin yönetmenliğini Jeremie Degruson üstleniyor. Başrollerde ise Eric Judor, Jean-Pascal Zadi ve Ana Girardot yer alıyor. Animasyon türündeki filmde Kukla Don ve DJ Doggy Dog’un eğlenceli macerası konu ediliyor.


 

Bakmadan Geçme