Biyoloji Kongresi heyetinden Rektör Topal'a ziyaret

Bu yıl 7'ncisi Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Biyoloji Kongresinin heyeti Rektör Topal'ı makamında ziyaret etti.

Bu yıl 7’ncisi Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi’nin Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu, Kongre Başkanları Prof. Dr. Hasan Eleroğlu (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi), Prof. Dr. Sedat Karaman (Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi) ve Doç. Dr. Ekrem Mutlu (Kastamonu Üniversitesi), Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti.

Kongre, Uluslararası Katılımcıları Bir Araya Getirecek

Ziyaret sırasında kongreye ilişkin detaylar paylaşılırken, tarım, gıda, çevre ve biyoloji alanlarındaki güncel bilimsel çalışmaların ele alındığı kongrenin uluslararası katılımcıları bir araya getireceği vurgulandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi’nin bilimsel faaliyetler ve disiplinler arası iş birliği konularında desteğini sürdüreceğini ifade ederek, kongrenin başarıyla gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

Şekeroğlu'ndan Katkı Vurgusu

Kongre Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu ise, Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 7’nci Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi’nin bölgeye ve bilim dünyasına katkı sağlayacağını belirtti. İlgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektörümüze teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Bakmadan Geçme