Bisikletçilerden Muhteşem Başarı

19 Mayıs anısına Uluslararası Samsun İlkadım Granfondo bisiklet yarışları, 102 ve 48 km'lik iki etapta 210 bisikletçinin katılımıyla gerçekleşti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yapılan Kurtuluş Savaşı’nın en önemli anlarından biri ve silah arkadaşlarıyla birlikte 1919’un 19 Mayıs’ında ilk adımlarını Samsun’a atmalarıydı.Bisikletçilerden Muhteşem Başarı

Bu kapsamda 19 Mayıs anısına Uluslararası Samsun İlkadım Granfondo bisiklet yarışları 102 ve 48 km’lik iki etapta 210 bisikletçinin katılımıyla gerçekleşti. Yüksek tempoda geçen yarışta Kastamonu bisiklet takımı sporcuları İl temsilcisi ve il antrenörü Özden Karagülleoğlu ile teknik sorumlu Murat Yüney önderliğinde 6 kişilik ekiple katıldı. 

6 kişilik ilimiz bisiklet takımı yarıştan 6 madalya kazanarak muhteşem bir başarıya imza attı. Sporcularımız Abdullah Dimici ve Koray Dicleli Altın Madalya, Fatih Kürsü, Salim Güler ve İsmail Avni Yağcıoğlu Gümüş Madalya ve Hakan Avcı ise Bronz Madalyanın sahibi oldular. 

Kastamonu bisiklet takımı takım kupalarını alarak bu önemli günde büyük başarının sahibi oldular.

Özel Haber

Bakmadan Geçme