Bireysel Sulama'da destek alacaklar belirlendi

Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 2023 yılı Bireysel Sulama Sistemleri Desteklemeleri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü hibe desteği almaya hak kazanan başvuru sahibi asil listesi yayımlandı.

Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 2023 yılı Bireysel Sulama Sistemleri Desteklemelerinden faydalanmak için Kastamonu'da başvuruda bulunan yatırımcılara ait Asil liste, Tebliğ ve Uygulama Rehberi hükümleri ile İlimize tahsis edilen bütçe ödeneği dahilinde belirlendi. Desteklemeye hak kazananlara ait liste Tarım ve Orman İl Müdürlüğü internet sitesi ile il müdürlüğü ilan panolarında 10 gün süre ile askıya çıkarıldı.

SÖZLEŞME İÇİN SON GÜN 24 TEMMUZ

Hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanan asil listede bulunan yatırımcıların 13 Temmuz 2023-24 Temmuz 2023 tarihleri arasında İl Müdürlüğü’nde hibe sözleşmesi imzalamaları gerekiyor. 

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede; “Yayımlanan bu liste, tebliğ hükmünde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Bu süre zarfında hibe sözleşmesi imzalamayan yatırımcı/yatırımcıların hakları kaybolacaktır. Hak sahipleri ilgili tarihleri takip ederek bizzat İl Müdürlüğümüz Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekmektedir” denildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme