• Haberler
  • Siyaset
  • Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Biz Büyük Bir Aileyiz'

Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Biz Büyük Bir Aileyiz'

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Kastamonu Belediyesi Dış Hizmet Birimleri çalışanları ile bir araya geldi. İşçilerin öğle yemeklerinin misafiri olan Aydın daha sonrasında işçilerle sohbet ederek isteklerini dinledi.

Aydın’a ziyaretlerinde Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP İl Başkanı Emre Şahin, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür eden MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: “Kastamonu’muza hizmet etmenin sorumluluğunu iyi biliyoruz, sizin gösterdiğiniz çabayla bu sorumluluğumuzun altından kalkabiliyoruz. Size verilen işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Ben tüm personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve işlerinde başarılar diliyorum” dedi.

‘Eşit İşe Eşit Ücret Anlayışını da Çalışanlarımız Arasında Hakim Kılacağız’

Zor şartlara ve kısıtlı imkanlara rağmen Kastamonu’ya güzel hizmetler kazandıran Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na teşekkür eden Yüksel Aydın: “Geride bıraktığımız beş yıllık süreçte zor şartlara ve kısıtlı imkânlara rağmen birlikte güzel hizmetleri Kastamonuluların hizmetine sunduk. Allah Galip Başkanımızdan ve sizden razı olsun. Memleketimize hizmet etmenin onurunu hep birlikte yaşadık. İnşallah 31 Mart’tan sonra da aynı kararlılıkla sizlerle birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Biz büyük bir aileyiz. Biz ailemize ve aile üyelerimize her zaman sahip çıktık. Çalışanlarımızın her zaman yanında olduk. İmkânlarımız dahilinde hep en fazlasını sizlere vermeye gayret ettik. Türkiye şartlarında personel maaşlarımızda ciddi artışlar yaptık. Çalışanlarımızın alın terinin, emeğinin karşılığını almalarını sağladık. Siz çalışanlar olarak mutlu olmazsanız, bizler de mutlu olmayız. Yeni dönemde yine sizlere hakkınızı teslim edeceğiz. Çalışma şartlarınızda da ciddi değişiklikler olacak. İşçilerimiz arasında çalışma adaletini mutlaka sağlamamız gerekiyor. Ek mesailer, hafta sonu izinleri, çalışma saatlerinde yeni düzenlemeleri hızlıca hayata geçireceğiz. Eşit işe eşit ücret anlayışını da çalışanlarımız arasında hakim kılacağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme