Batı Makine Şirketine Ziyaret

İstanbul'da yaşayan Kastamonulu sanayici ve iş insanlarını çatısı altında toplayan en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan KASİAD yönetimi, dün KASİAD üyelerinden Kastamonulu iş insanı ve Batı Makine şirketini ziyaret etti.

Kısa adı KASİAD olan Kastamonulu Sanayici ve İş Adamları Derneği ve KASİAD Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan öncülüğünde KASİAD üyesi sanayici makina sektörünün öncü kuruluşlarından Batı Makine sahibi Mehmet Yılmaz’ı ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu. 

Makine Sektöründe Dünya Markası

Türkiye ekonomisine yurt içine ve yurt dışına ihracat yaparak katma değer katan Batı Makina fabrikasını gezen ve şirket faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Başkan Aslan, “Makine sektöründe dünya markası haline gelerek ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan şirketlerimizden hemşerimiz ve değerli üyemiz Mehmet Yılmaz beyi ziyaret ederek hasbihal ettik. Fabrikalarını ve üretim atölyelerini gezdik, gururlandık. Yüzlerce çalışanına ve ailelerine iş ve aş vererek istihdam, bunun yanı sıra ihracatı ile de ülke ekonomisine girdi sağlamasını takdir ediyoruz. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı işler ve bol kazançlar diliyoruz” dedi.

KASİAD Başkanı Ayhan Aslan’ın ziyaretine KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Sekreteri Cemal Şenol ile bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 

Bakmadan Geçme