• Haberler
  • İlçeler
  • Başkan Kavaklıgil: 'Vatandaşlarımızın görüşleri son derce önemli'

Başkan Kavaklıgil: 'Vatandaşlarımızın görüşleri son derce önemli'

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Şehreküstü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlendi. Başkan Kavaklıgil ayrıca, ilçedeki esnafları ziyaret ederek istekleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Kavaklıgil: 'Vatandaşlarımızın görüşleri son derce önemli'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Kavaklıgil; “Mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarını birinci ağızdan öğrenmek ve bu doğrultuda çözümler üretmek için Tosya'mızın tüm mahallelerini bir bir dolaşıyor hızlıca çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Son olarak Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Sn. Hüseyin Yörük'le birlikte mahallemizin sokaklarını, kamusal alanlarını ve üst yapısını yerinde inceleyerek hemşehrilerimizin taleplerini aldık.  Belediye hizmetlerini şehrimizin tüm noktalarına eşit şekilde götürmeye ve ilçemizi daha yaşanabilir bir kent yapmak için adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi. 

“HER FIRSATTA ESNAFLARIMIZLA BİR ARADAYIZ”

İlçedeki esnafı da ziyaret eden Başkan Kavaklıgil; “Kente yapılacak yeni yatırımlar ve sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması hususunda esnaf ve vatandaşlarımızın görüşleri bizim için son derce önemli. Birlikte yönetim anlayışı içerisinde esnaflarımızın sorun, talep ve önerilerini dinlemek üzere ziyaretlerimize sık sık devam ediyoruz. Bölgemizde Tosya ticaretin kalbidir. İlçemizde ise ticarete can veren esnaflarımız oldukça fazla. Esnaf dostu belediye olarak her fırsatta esnaflarımızla bir aradayız. İlçemizde sosyal ve ekonomik açıdan önemli bir rol oynayan esnaflarımızla kent hayatını daha konforlu hala getirmek için her zaman birlikte çalışıyor, projelerimizi şekillendiriyoruz. Esnafımıza bereketli kazançlar diliyor, güler yüzlü ve samimi sohbetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme