Başarılı Projeler Belli Oldu 

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)  tarafından ilan edilen '2024 Yılı Tuz Sektörü ve Yeşil Dönüşüm Teknik Destek Programı' kapsamında 4. dönem başvurusu alınan projelerin değerlendirme süreçleri sona erdi. 

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “2024 Yılı Tuz Sektörü ve Yeşil Dönüşüm Teknik Destek Programı” kapsamında 4. dönem proje başvuruları değerlendirildi ve destek almaya hak kazanan projeler belirlendi. 

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen “2024 Yılı Tuz Sektörü ve Yeşil Dönüşüm Teknik Destek Programı” kapsamında 4. dönem başvurusu alınan projelerin değerlendirme süreçleri sona erdi. Söz konusu teknik destek programı kapsamında başvurusu alınan ve değerlendirme süreçleri tamamlanan 5 proje desteklenmeye hak kazandı.

Çankırı iline yönelik uygulanan programda, tuz ürünleri sektöründe katma değer sağlayan, verimliliği artıran ve yenilikçi projelere teknik destek sunulucağı belirtildi. Aynı zamanda Organize Sanayi Bölgeleri'nin yeşil dönüşümünü hedefleyen projeler de desteklenecek.

Değerlendirme süreci sonucunda, başvuruda bulunan 5 proje destek almaya hak kazandı. Bu projelerin başvuru sahipleriyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanması planlanıyor.
 

Başarılı Projeler Belli Oldu 

Bakmadan Geçme