Baltacı'dan yoğun İstanbul mesaisi

23 Haziran seçimlerine kadar Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmalarına destek vermek için İstanbul Fatih'in ilçe sorumluluğuna getirilen CHP Milletvekili Hasan Baltacı, çalışmalarına başladı. Fatih ilçe örgütü ile toplantılar düzenleyen Baltacı'ya CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin de destek veriyor. Milletvekili Baltacı, İstanbul'daki Kastamonulu nüfusu göz önüne alındığında çalışmalarını sadece Fatih'le sınırlı tutmayacak, diğer ilçelerin düzenlediği etkinliklere katılım...


23 Haziran seçimlerine kadar Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermek için İstanbul Fatih’in ilçe sorumluluğuna getirilen CHP Milletvekili Hasan Baltacı, çalışmalarına başladı. Fatih ilçe örgütü ile toplantılar düzenleyen Baltacı’ya CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin de destek veriyor.

Milletvekili Baltacı, İstanbul’daki Kastamonulu nüfusu göz önüne alındığında çalışmalarını sadece Fatih’le sınırlı tutmayacak, diğer ilçelerin düzenlediği etkinliklere katılım sağlayacak. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 23 Haziran seçimleri öncesinde İstanbul Fatih ilçe sorumlusu olarak görevlendirilen Milletvekili Hasan Baltacı, çalışmalarına başladı. CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in de destek verdiği çalışmalarda Milletvekili Hasan Baltacı, Millet İttifakı adayları Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimlerini kazanması için yoğun bir mesai içerisinde bulunacak.

FATİH’TEKİ MAHALLE SORUMLULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kastamonuluların da yoğun olarak yaşadığı bir bölgede seçim çalışmalarını yürütecek olan Milletvekili Baltacı, ilk olarak Fatih İlçe Başkanı Gökhan Gençel ve Fatih Belediye Başkan adayları Soner Özimer ile ilçe yöneticilerinin katıldığı bir toplantı düzenledi. Bu toplantıda Fatih’te seçimin yol haritasını belirleyen Hasan Baltacı, ikinci iş olarak da Fatih’teki mahalle sorumlularıyla bir araya geldi.

ÇALIŞMALARINI SADECE FATİH’LE DE SINIRLI TUTMUYOR

Milletvekili Hasan Baltacı, çalışmalarını sadece Fatih’le de sınırlı tutmuyor. İstanbul’daki Kastamonulu nüfusu göz önüne alındığında diğer ilçelerin düzenlediği etkinliklere de katılan Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile birlikte Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan’ın da katılımıyla Pınarbaşı Muratbaşı Köyü Valla Kanyonu Koruma Kalkındırma ve Turizm Derneği’nin iftarında hemşehrileriyle de buluştu. Milletvekili Baltacı Cuma akşamı da Şişli’de Azdavay Çocukören Köyü Dayanışma Derneği’nin iftar programına katılmıştı.

Bakmadan Geçme