• Haberler
  • Spor
  • Aygün'ün Play-Off Şampiyonluğuna İnancı Tam 'Şimdi Önümüze Bakacağız'

Aygün'ün Play-Off Şampiyonluğuna İnancı Tam 'Şimdi Önümüze Bakacağız'

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, TFF 2'nci Lig'de normal sezonun tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Kırmızı Grup’ta direkt olarak üst lige yükselen Amed Sportif Faaliyetler’i tebrik eden Aygün, Play-Off şampiyonluğuna inandığını söyledi.

Aygün’ün açıklamaları şöyle: “Kastamonuspor bu sene şahsiyetli, kaliteli, kendine yakışır, Kastamonu ismine yakışır bir futbolla ve duruşla ligi bitirdi. Ligde Amedspor şampiyon oldu. Kutluyorum, tebrik ediyorum, 1’inci Lig’de başarılar diliyorum. Biz de ikinci olduk. Şampiyonluğu son dakikada kıl payı kaçırarak ikinci olduk. Play-Off var önümüzde. Play-Off maçları önemli. Bizim avantajımız var. Yarı finalden devam edeceğiz. Allah nasip ederse ben bizim Kastamonuspor takımımın son derece kaliteli çocuklardan oluştuğunu, iyi bir takım olduğunu biliyorum ve inanıyorum Allah'ın izniyle Play-Off’larda bu yıl 1’inci Lig heyecanı yaşayacağız. Keşke direkt çıksaydık Allah onu nasip etseydi. Ama olmadı. Futbol bu futbolda her şey var. İlk devreyi 7 puan önde kapattık ama devamında maalesef sıkıntılar yaşadık. Şimdi artık önümüze bakacağız.”

‘Duruşumuzu, Kalitemizi Belli Ettik’

Aygün: “Biz Kastamonuspor olarak şahsiyetli duruşumuzu, Kastamonuspor olarak kalitemizi belli ettik. Hiçbir şaibeye girmedik, hiçbir şaibenin içinde olmadık. Duruşumuz çok netti, tavrımız çok netti. Bugün de bir takım iddialar bile vardı bu maçla ilgili. Gördüğünüz gibi 2-2 berabere kaldık.”

‘1’inci Lig Mutluluğunu Yaşatacağız’

Aygün son olarak: “Play-Off maçlarında özellikle bütün Kastamonu ruhunu, Kastamonu bedenini, şahsiyetini, kimliğini yansıtarak o stadı doldurup maçlarımızda Kastamonu'ya sahip çıkacaklar. Hep beraber 1’inci Lig yolunda ilerleyeceğiz. Kastamonu birlik beraberliğini bozmasın. Kastamonu’ya bu yıl 1’inci Lig mutluluğunu yaşatacağız.”
 

Bakmadan Geçme