Ayak Tenisinde bölge birinciliği

Ayak Tenisi Karadeniz Bölge Şampiyonası 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde Kastamonu'da yapıldı. Kastamonu Ayak Tenisi takımı birinci oldu.

Birinci olan Kastamonu takımına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Serkan Fırat, 2’nci olan Amasya takımına Uluslararası Hakem ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Serkan Türksoy, 3’üncü olan Çankırı takımına Kastamonu Ayak Tenisi İl Temsilcisi Tufan Coşkun, 4’üncü olan Giresun takımına Çorum İl Hakemleri Damla Türksoy ve Bedirhan Kıymacı, 5’inci olan Çorum takımına Kastamonu İl Hakemleri Ümmühan Bulkur ve Sümeyye Kübra Gür tarafından ödülleri verildi.

Kastamonu Ayak Tenisi İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamada; “Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapmamızı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Reşat Asrak’a, takımlarımıza akşam yemek ikramında bulunan ASKF Başkanı aynı zamanda Okul Sporları Şube Müdürü Sayın Adem Keloğlu’na, Federasyon Başkanımız Sayın Mustafa Sunkur’a, Uluslararası Hakem ve Karadeniz Bölge Koordinatör Sayın Serkan Türksoy’a, Çorum ili ve Kastamonu ili Hakemlerimize, tüm Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerine ve ismini sayamadığımız emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 22-25 Haziran 2023 tarihlerinde Balıkesir/Ayvalık’ta düzenlenecek olan 3’üncü Türkiye Şampiyonasında tüm takımlara Kastamonu Ayak Tenisi İl Temsilciliği olarak başarılar dileriz.”

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme