ASM Denetimleri Yapıldı

Candaroğulları Mahallesi Şerafettin Selvi Aile Sağlığı Merkezi ve İnönü Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Aile Sağlığı Merkezlerinde denetim yapıldı.

Sağlık Bakanlığı “25 Ocak 2013 Tarih ve 28539 Sayılı Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği” ve “30 Haziran 2021 Tarih ve 31527 Sayılı Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği” kapsamında Candaroğulları Mahallesi Şerafettin Selvi Aile Sağlığı Merkezi ve İnönü Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Aile Sağlığı Merkezlerinde denetim yapıldı.

Aile Sağlığı Merkezlerinde görev yapan Aile Hekimleri Dr. İbrahim Bayram, Dr. Aslıhan Elitok Dölek, Dr. Hakan Sabah, Dr. Rukiye Öztürk, Dr. Ümit Yaşar Kahyaoğlu ve Dr. Sevgi Aytaç nezaretinde; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Atakan Özdemir başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü Personelleri Ebe Songül Olcay, Ebe Merve Yavuz, Tıbbi Sekreter Cansu Ahatoğlu, Hemşire Selen Kılınçkıran ve Hemşire Seher Sinem Yüksel’den oluşan denetim ekibi tarafından, Aile Sağlığı Merkezlerinde görev yapan aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanları, ilgili mevzuatlar ve sözleşme hükümlerine uygunluk ile diğer konularda denetimleri yapıldı. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme