ASM Denetimlerine Devam Edildi

Sağlık Bakanlığı 'Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği' ve 'Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği' kapsamında Aile Sağlığı Merkezlerinde denetim yapıldı.

Sağlık Bakanlığı “Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği” ve “Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği” kapsamında Şenpazar ve Cide’de bulunan, Şenpazar 38 Nolu Aktekke Aile Sağlığı Merkezi, Cide Rıfat Ilgaz Aile Sağlığı Merkezi ve Cide Kumluca Aile Sağlığı Merkezlerinde denetim yapıldı.

Aile Sağlığı Merkezlerinde görev yapan Aile Hekimleri Dr. İsmet Çelik, Dr. Mehmet Can Bayrak, Dr. Kenan Baş, Dr. Aydın Tokcan, Uzm. Dr. İbrahim Caymaz, Uzm. Dr. Dilara Aydın ve Dr. Senem Erden top nezaretinde; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Toplum Sağlığı Birim Sorumlusu Fatma Akgül Çakır başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü Personelleri Ebe Songül Olcay, Ebe Merve Yavuz ve Tıbbi Sekreter Cansu Ahatoğlu’dan oluşan denetim ekibi tarafından,  Aile Sağlığı Merkezlerinde görev yapan aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanları, ilgili mevzuatlar ve sözleşme hükümlerine uygunluk ile diğer sağlık hizmeti konularında Aile Sağlığı Merkezlerinin denetimleri yapıldı.


ASM Denetimleri Devam Edildi

Bakmadan Geçme