Arnavutluk heyetinden Kastamonu OBM'ne ziyaret

Türkiye ve Arnavutluk'ta Uzaktan Algılama Yöntemi ile Saf Karaçam Ormanlarında Kabuk Böceği Zararının Belirlenmesi ve Haritalanması Projesi kapsamında Kastamonu'ya gelen heyet, Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Türkiye ve Arnavutluk’ta Uzaktan Algılama Yöntemi ile Saf Karaçam Ormanlarında Kabuk Böceği Zararının Belirlenmesi ve Haritalanması Projesi kapsamında Kastamonu'ya gelen heyet, Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Arnavutluk Bilimsel Araştırma ve İnovasyon Ulusal Ajansı (National Agency of Scientific Reseaerch and İnnotion-NASRI) arasındaki Bilimsel ve Teknolojik İş birliği çerçevesinde Doç. Dr. Gonca Ece Özcan yürütücülüğünde kabul edilen “Türkiye ve Arnavutluk’ta Uzaktan Algılama Yöntemi ile Saf Karaçam Ormanlarında Kabuk Böceği Zararının Belirlenmesi ve Haritalanması” isimli proje kapsamında Arnavutluk Agricultural Universty of Tirana’dan Prof. Dr. Fatmir Laçej’in, Prof. Dr. Ilirjan Myteberi ile Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi’nden Prof. Dr. Fatih Sivrikaya ve Doç. Dr. Korhan Enez arazi çalışmaları kapsamında Kastamonu’ya gelen partner üniversiteden misafirlerle birlikte Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.
Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu tüm katılımcılara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Gerçekleşen ziyaret esnasında Bölge Müdür Yardımcısı Meryem Burçin Irmak, OZM Şube Müdürü Nurten Karameşe ve Basın İletişim Şube Müdürü Turan Küçük’te hazır bulundular.
 

Bakmadan Geçme