Arama ve Kurtarma Eğitimleri Devam Ediyor

Kamuda 100 bin arama kurtarma personeli yetiştirilmesi kapsamında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline verilen Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimleri devam ediyor.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Depremde Arama ve Kurtarma Eğitmeni Ali Sezdirmez ve AFAD Müdürlüğü eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerde şu ana kadar 145 personel eğitimlerini tamamladı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, saha çalışmalarını yerinde incelemek için eğitmenlerimize ve eğitimlere katılan personelimize bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Müdürü Gümüş ziyaret sırasında yapılan çalışmalar ile ilgili olarak; “Afetlere karşı Müdürlüğümüz olarak gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Gönül ister ki hiç afet yaşanmasın ama Devletimizin ve milletimizin bizlere ihtiyaç duyduğu her alanda nitelikli personelimiz ile sahada yer alacak ekiplerimizin oluşturulması ve eğitimlerinin tamamlanması hususunda İl AFAD Müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Eğitimlere gelen gönüllü öğretmen ve personellerimize şükranlarımı sunuyorum. Başarılar diliyorum” dedi.Arama ve Kurtarma Eğitimleri Devam Ediyor

Özel Haber

Bakmadan Geçme