Araç'ta İlköğretim Haftası kutlandı

Daday Kaymakamı ve Araç Kaymakam Vekili Ayşegül Yıldırım, Araç İlçesi Şehit Ünsal Aksoy Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programına katıldı.

Araç'ta İlköğretim Haftası kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Burada düzenlenen programa, Kaymakam Ayşegül Yıldırım,  Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemine ait konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından “İlköğretim Haftası” ile ilgili şiirler okundu. İlköğretim haftası Kutlama Programı, üst sınıf öğrencileri tarafından okula yeni başlayan 1’inci sınıf öğrencilerine “Türk Bayrağı” ve “Okula Hoş Geldiniz” çiçeği verilmesi ve ders başlama zilinin çalınmasından sonra öğrencilerin sınıflara alınmasıyla sona erdi.

Programın ardından Kaymakam Ayşegül Yıldırım ve protokol üyeleri, okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek sohbet ettiler ve hatıra fotoğrafı çekildiler.

Özel Haber

Bakmadan Geçme