APL Erasmus Proje Ekibinden Hasan Gümüş'e Ziyaret

APL Erasmus proje ekibi İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü makamında ziyaret etti.

Abdurrahmanpaşa Lisesi (APL) Okul Müdürü Hüseyin Mısırlıoğlu, Müdür Başyardımcısı Harun Kartal ve Erasmus+ Proje Ekibi Öğretmenleri Hüseyin Yıldızoğlu, Hasret Şenoğlu, Hülya Kumyaoğlu, Yeliz Seydioğlu ve Canan Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Abdurrahmanpaşa Lisesi Proje Ekibi ve AR-GE birimi tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen "Anadolu'nun İlk Lisesi Eğitimde Yeşil ve Dijital Bir Dönüşüm Yaratıyor" isimli KA122-Okul Eğitimi Projesi hakkında kapsamlı bir şekilde bilgi alışverişinde bulunuldu. Projenin amaçları, planlanan faaliyetler, katılımcı profili, projeden elde edilecek faydalar ve beklenen sonuçlar detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca projenin yaygınlaştırılması ve sürdürülebilirliği için atılması gereken adımlar üzerine değerlendirmeler yapıldı. Bu proje ile eğitimde uluslararası iş birliğinin artırılması ve kalite standartlarının yükseltilmesi hedeflenmektedir.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için Proje Ekibi ve Okul Yöneticilerine teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme