• Haberler
  • Genel
  • AnkaraDevlet Türk Halk Müziği Korosunca unutulmaz konser

AnkaraDevlet Türk Halk Müziği Korosunca unutulmaz konser

Halk Eğitim Merkezi'nde 10 Aralık İlk Türk Kadın Mitinginin 99' uncu yılı etkinlikleri çerçevesinde, Vali Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz'in katılımları ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosunca konser düzenlendi. Konsere ayrıca TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Devrekani...


Halk Eğitim Merkezi’nde 10 Aralık İlk Türk Kadın Mitinginin 99’ uncu yılı etkinlikleri çerçevesinde, Vali Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz’in katılımları ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosunca konser düzenlendi.

Konsere ayrıca TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Devrekani Kaymakamı Samet Serin, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ile çok sayıda müzik sever katıldı. Ankara Devlet Türk Halk Müziği saz sanatçıları eşliğinde Koro ses sanatçılarından Sıtkı Akın ve Senem Gül tarafından birbirinden güzel eserler ile müzik ziyafeti gerçekleştirildi. Sanatçılara ilimizde sundukları Türk Halk Müziği ziyafetinden dolayı teşekkür eden Vali Karadeniz, Kastamonu 10 Aralık Kadın Platformu Derneği Yönetim Kurulu adına çiçek takdiminde bulundu.

Bakmadan Geçme