Yusuf Türk Resmen Trabzon'da

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek GMG Kastamonuspor'dan geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran golcü oyuncu Yusuf Türk, bir başka 2. Lig ekibi 1461 Trabzonspor'la resmen anlaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek GMG Kastamonuspor'dan geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran golcü oyuncu Yusuf Türk, bir başka 2. Lig ekibi 1461 Trabzonspor'la resmen anlaştı.

1461 Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, son olarak Kastamonuspor forması giyen Yusuf Türk'ü transfer etti. Başkan Yardımcımız Hüseyin Tuysuz'un katılımı ile Sürmene Memiş Ağa Konağı'nda yapılan imza töreninde, başarılı futbolcu Yusuf Türk, kendisini 2 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yusuf Türk: ‘Bu Sene Başarılı Olacağımıza İnanıyorum'

Yusuf Türk, 1461 Trabzon FK'ya başarılı olmaya geldiğini ifade ederek; “Benim için mutluluk verici bir transfer oldu. Takımımız da güzel bir aile ortamı var. Genç bir kadromuz var. Ben bu sene başarılı olacağımıza inanıyorum. İnşallah sezon sonu hedeflerimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Tuysuz: ‘Önemli Katkılar Yapacağına İnanıyoruz'

1461 Trabzonspor Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuysuz, önemli bir ismi kadrolarına kattıklarını belirterek; “Yusuf gerçekten çok kaliteli bir isim. Oynadığı takımlar da başarılı bir grafik sergiledi. İnşallah bizimle de güzel başarılara imza atacak. Kendisinin önemli katkılar yapacağına inanıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

Yusuf Türk'ün Kastamonuspor Performansı

GMG Kastamonuspor'la yollarını ayıran forvet oyuncusu Yusuf Türk, 2023-2024 sezonunda ligde 33 maçta forma giydi. Türk, bu maçlarda rakip ağları 11 kez havalandırarak iyi bir sezon geçirdi.

Yusuf Türk, Teknik Direktör Fırat Gül geldikten sonra çok fazla forma şansı bulamadı. Ancak 2023-2024 sezonu Kastamonuspor'unda unutulmayacaklar arasında yerini aldı.

Bakmadan Geçme