Yurdun Tepe için 10 milyon TL daha yolda

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü beraberinde AK Parti Milletvekili Metin Çelik ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlı ile birlikte ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında, Bakan Ersoy ile yapılan görüşme hakkında bilgi verdi. AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Yurdun Tepe Kayak Merkezi için talep...


AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; beraberinde AK PartiMilletvekili Metin Çelik ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlı ilebirlikte ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a gerçekleştirdikleriziyaret sonrasında, Bakan Ersoy ile yapılan görüşme hakkında bilgi verdi.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Yurdun Tepe Kayak Merkeziiçin talep ettikleri 20 milyon TL'nin dana önceden 5 milyon lirasınıngönderildiğini ve önümüzdeki haftada 10 milyon TL'nin daha göndereceğiniaçıkladı.

'5 MİLYON TL İSE ÖNÜMÜZDEKİ AY İÇERİSİNDEAKTARILACAK'

Ankara'da gerçekleştirdikleri ziyaretlerin son derece verimligeçtiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; 'Geçtiğimiz aylardaKastamonu ziyaretinde Kastamonu İl Özel İdaresi'ne aktarılmak üzere 20 milyonTL'lik bir kaynak talebimiz olmuştu. Sayın Bakanımız, bu talebimizi yerindebularak ilk etapta 5 milyon TL'lik kısmını İl Özel İdaresi'nin hesabınaaktarmıştı. Sayın Bakanımızı, tekrar Ankara'da ziyaret ettik ve geri kalanmiktarla ilgili talepte bulunduk. Sayın Bakanımız, önümüzdeki hafta içerisinde10 milyon TL'lik daha bir kaynağın İl Özel İdaresi'ne göndereceğini söyledi.Son olarak geri kalan 5 milyon TL ise önümüzdeki ay içerisinde İl Özel İdaresi'neaktarılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığımız, uzun zamandır sürüncemede olanYurdun Tepe Kayak Merkezi'nin tamamlanması için 20 milyon liralık kaynağıbizlere gönderdi. Sayın Bakanımızı, Kastamonu'ya davet ettik, inşallah Ağustosayı içerisinde uygun bir zamanda şehrimizi ziyaret edeceklerini ifade ettiler'dedi.Ünlü,önümüzdeki günlerde diğer bakanlıklara da ziyaretlerde bulunacaklarını veKastamonu'nun ihtiyaç duyduğu tüm yatırımlarla ilgili destek taleplerini deileteceklerini kaydetti.

Bakmadan Geçme