YÖKAK Başkanı Rektör Topal'ı Ziyaret Etti

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Kastamonu Üniversite'nin kalite ve akreditasyon çalışmalarına ve kurumsal akreditasyon sürecine yönelik konular hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi olarak akredite edilmiş bir üniversite olmayı amaçladıklarını söyleyerek üniversitede kalite güvencesi, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı ve yönetim sistemi süreçlerine yönelik çalışmaların öncelikli konu olduğunu dile getirdi. Rektör Topal ayrıca kalite çalışmalarına yönelik verdiği destekten ve nazik ziyaretlerinden ötürü Prof. Dr. Kocabıçak'a teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. Kocabıcak ise, Rektör Topal'a gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, üniversitenin kalite çalışmalarına yönelik çabalarını yakından takip ettiğini ifade etti. Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Bakmadan Geçme