Yoğun Bakım Hemşireliğinde SEP Başladı

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ikincisi gerçekleştirilecek olan 'Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı' açılış toplantısıyla başladı.

Açılış toplantısı, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Ünal, Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Başhekim Yardımcıları, Hastanemiz Müdür ve Müdür Yardımcıları, Klinik Sorumlu Hemşireleri ve Yoğun Bakım Hemşireliği SEP başvuran kursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış toplantısında İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Pakize Çetin ve Kastamonu Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Hastanesi Yoğun Bakım Koordinatörü Prof. Dr. Zahide Doğanay'ın açılış konuşmalarının ardından; kursiyerlere Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'nın (SEP) müfredatı/program içeriği, teorik ve uygulamalı eğitimler ile Sağlık Bakanlığı Yoğun Bakım Hemşireliği SEP Standartları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bakmadan Geçme