Yılmaz Kırkbeşoğlu: 'Kimse Klavyeden Racon Kesmesin'

Boks Milli Takım Antrenörü Yılmaz Kırkbeşoğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci için destek mesajı yayınladı.

Boks Milli Takım Antrenörü Yılmaz Kırkbeşoğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci için destek mesajı yayınladı.

Boks Milli Takım Antrenörü Yılmaz Kırkbeşoğlu destek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Milletvekilimiz Serap Ekmekci'ye Şapka ve Kıyafet İnkılabı programı ile ilgili haksız eleştirilerde bulunan kişi ve kişileri Boks Takımı ve Boks Milli Takımı olarak şiddetle kınıyorum. Haksız yere eleştirilen Valimiz ve Milletvekilimizin spor camiası olarak her zaman yanındayız. Kastamonu; evliyalarıyla, camileriyle ve Milli Mücadele'de en çok şehit veren maneviyat çok yüksek olan bir ilimizdir. Değerli Milletvekilimiz Serap Ekmekci hanımefendi gece gündüz Kastamonu için durmadan çalışan, hizmet eden bir vekilimizdir. Sayın Milletvekilimiz, birçok kurumlara ödenek gelmesini sağlayan, doktor sayılarının çoğalmasını sağlayan ve sayamadığım birçok hizmeti yapan değerli bir vekilimizdir. Bu şekilde haksız açıklamalar yapılarak hem atalarımıza hem Kastamonu'ya hem de kişilere zarar verilmek istenmektedir.”

‘Vekilimizden Özür Dileyin'

Kırkbeşoğlu son olarak: “Boks ve spor camiası olarak bunlara izin vermeyiz ve bu tip haksız açıklamalarda bulunanlara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Hiç kimse oturduğu yerden öksürmesin, kimse klavyeden racon kesmesin. Sayın vekilimiz, bu tip haksız açıklamalarda bulunanlara inat, sahada Kastamonu'ya ve halkına hizmet etmek için azimle ve hırsla çalışmaktadır. Güzel bir sözle bağlayacağım; 'Dert eylemeye gerek yok böyledir insanoğlu. Seni sevenin hoşuna gider, çekemeyenin ise zoruna...' Bilinçsiz ve karalamaya yönelik yapılan bu açıklamalar için Kastamonululardan, Valimiz ve Milletvekilimiz Serap Ekmekci'den özür dilemelerini bekliyoruz."

Bakmadan Geçme