'Yeni kapalı pazar projelerimiz hazır'

BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, eşi Nebahat Babaş ve AK Parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kuzeykent Kapalı Gıda ve Giyim Pazarı'nı ziyaret etti. Esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent Kapalı Pazar alanı giyim bölümünün de ısıtma sistemiyle kaplanacağını...

BELEDİYEBAŞKANI TAHSİN BABAŞ,


Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı TahsinBabaş, eşi Nebahat Babaş ve AK Parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikteKuzeykent Kapalı Gıda ve Giyim Pazarı'nı ziyaret etti.

Esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla uzun uzun sohbeteden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent Kapalı Pazar alanı giyimbölümünün de ısıtma sistemiyle kaplanacağını müjdeledi ve çalışmalarınbaşladığını esnafları iletti.

'MEVCUTPAZAR ALANLARI YERLERİNİ KORUYACAK'

Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan BaşkanBabaş, projeleri merak eden vatandaşlara görselleriyle birlikte projelerinianlatırken; 'Özelikle Salı Pazarı'nın taşınacağı konusunda bir söylentiolduğunu duydum. Böyle bir şey gündemimizde yok. Salı Pazarı mevcut yerindehemşehrilerimize hizmet vermeye devam edecek. Mevcut pazarlar yerlerinikoruyacak biz yeni Pazar alanları oluşturacağız' diye konuştu.

'KAPALISİSTEM PAZAR YERLERİYLE KONFORU ARTTIRACAĞIZ'MehmetAkif Ersoy Mahallesi Tosya yolu Mevkii'nde yeni bir Pazar alanıoluşturacaklarını daha önceden açıkladığını ve görsellerini paylaştığını dasözlerine ekleyen Başkan Babaş; 'Esentepe Mahallemiz de de Pazar alanıoluşturduk. Kapalı Pazar yeri projemizi tamamladık ve hızla yapımınabaşlayacağız. Ayrıca Candaroğulları, Saraçlar ve Topçuoğlu Pazar yerlerimiz dede kapalı sisteme geçeceğiz. Bu noktalarında projeleri şu an itibariyle hazır.Sayısını arttıracağımız kapalı gıda ve giyim pazarlarımız ile pazaralanlarındaki konforu arttıracağız. Esnafımız daha rahat ortamda satışyaparken, hemşehrilerimiz ise rahat bir şekilde alışverişlerini yapabilecekler.Bu doğrultuda alanlarımızı belirledik, projelerimizi hazırladık. Hızla yapımabaşlayacağız. Pazar projelerimiz ısıtma sistemi, bölümleri ve sosyalalanlarıyla hemşehrilerimize daha düzenli ve göze hoş gelen ortamlarda rahatbir şekilde alışveriş imkanı sağlayacak' dedi.

Bakmadan Geçme