Yaşar Özdemir, Aday Adaylığını açıkladı

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) eski Başkanı Yaşar Özdemir, Mimarlar Odası'nı ziyaret ederek AK Parti'den Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala kulislerde birçok isim belediye başkanlığı için konuşulurken, SMMMO eski Başkanı Yaşar Özdemir aday adaylığını açıkladı. Mimarlar Odası'nı ziyaret eden Özdemir, Oda Başkanı Hakan Sarıkaya ile Kastamonu'nun mimarisi ve çeşitli konular hakkında istişarede bulundu. Burada açıklamada bulunan Özdemir, AK Parti'den Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

“BAZI ŞEYLERİN OLMASI İÇİN FARKINDALIK YARATMAK GEREKİYOR”

Özdemir, yaptığı açıklamada; “Bazı şeylerin olması için farkındalık yaratmak gerekiyor. Kastamonu'da 75 bin tane oy var. Yaşar Özdemir'i belki 5 bin kişi ancak tanır ama biz de ‘Burada varız'ı kuvvetli şekilde ortaya koymak istiyoruz” dedi.

“ORTAK AKILLA BİRLİKTE YENİ VE GÜZEL BİR KASTAMONU'YU HEDEFLİYORUZ”

Kentin mimarisini önemsediklerini ve bu yüzden ilk ziyareti Mimarlar Odası'na gerçekleştirdiklerini aktaran Özdemir; “Ajandama notlarımı aldım. Müsaitlik durumuna göre ziyaretlerimi devam ettireceğim. Biz hizmete aday olduk. Amacımız şehrin daha iyiye gitmesi. İstişare kültürüyle adaylığımızı sürdüreceğiz. Mimarlar Odası Başkanı Hakan Sarıkaya ve ekibiyle Kastamonu'yu daha iyiye nasıl götürebiliriz konusunda konuştuk. Özellikle deprem, sel ve çevre düzenlemesi Kastamonu için çok önem arz ettiğinden bunun üzerinde durduk. Daha sonra bir toplantı gerçekleştirmek adına söz aldık. Ortak akılla birlikte yeni ve güzel bir Kastamonu'yu hedefliyoruz. Ticaret, sanayi kültür anlamında birçok konu hakkında istişarelerde bulunan bir Kastamonu'yu hedefliyoruz” diye konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme