Yardımları daha profesyonel yapmayı hedefliyor

Muhtarlık görevinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak ile ön plana çıkan Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu, il merkezinde muhtarlarla el ele verip, yardımları daha profesyonel bir şekilde ulaştırmayı hedeflediğini söyledi. Mahallesinde ihtiyaç sahiplerine geçtiğimiz dönemde yardımda bulunmak için çabaladığını söyleyen Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu 'Yaklaşık 4 yıldır mahallemizde kıyafet yardımı yapıyoruz. Bu yardım kampanyamız artık...


Muhtarlık görevinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak ileön plana çıkan Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu, il merkezindemuhtarlarla el ele verip, yardımları daha profesyonel bir şekilde ulaştırmayıhedeflediğini söyledi.

Mahallesinde ihtiyaç sahiplerine geçtiğimiz dönemde yardımdabulunmak için çabaladığını söyleyen Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu;'Yaklaşık 4 yıldır mahallemizde kıyafet yardımı yapıyoruz. Bu yardım kampanyamızartık beni de aşmaya başladı. Yardım ağımız çok genişledi. Türkiye'nin birçokyerinden yardım geliyor ve ilçelerden de kıyafet yardımı almak isteyenlermuhtarlarımız aracılığıyla bize geliyorlar. Bu yardımları daha profesyonelolarak yapmayı hedefliyorum. Bunu tamamen Kastamonu'ya özgü, Kastamonumuhtarlarına özgü bir hale getirmeyi hedefliyoruz. 20 mahallemizin de isminingeçebileceği bir şekilde yapabilirsek, Türkiye'de bir ilk olacağımızıdüşünüyorum' dedi.

'YARDIMLARAARACI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Daha önce başlattıkları yardım kampanyalarının devam ettiğinisöyleyen Cozuroğlu; 'Mahallemde insanlarıma yardımcı olmak için çabalıyorum.Halkımızı duyarlı olmaya davet ettik. Onlarda çağrımıza kulak verdiler.Elimizden geldikçe yardımlara aracı olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayından dabirçok yardım oldu. Ben bunu severek yapıyorum. Bu gönül işidir' ifadelerinikullandı.

'MAHALLEMİZİNSOSYAL AKTİVİTELERİNİ YERİNE GETİREBİLECEĞİ BİR ALANIMIZ YOK'

Seçimler sonrasında yeni bir döneme girdiklerini söyleyenMuhtar Cozuroğlu; 'Bisiklet yolumuzda bazı sıkıntılarımız var. Bu sorunlarınçözümü için çalışıyoruz. Vatandaşımızın akşam çıkıp oturabileceği bir alanmahallemizde yer yok. Bunun yapılması için bir alanımızda yok. Mahallemizdearka planda kalan bölümlerimizin kentsel dönüşüm kapsamına alınarak, yenidendizayn edilmesini istiyoruz. Alanımız dar olduğunda mahallemizin sosyalaktivitelerini yerine getirebileceği bir alanımız yok. Bunun için çözümdüşünüyorum' dedi.

Bakmadan Geçme