Vidinlioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP eski Milletvekili Emin Çınar, MHP Merkez İlçe Başkanı Emre Şahin, MHP Merkez İlçe Eski Başkanı İsmail Özcebeci ve Eski Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sayan'dan oluşan MHP Heyeti yerel basın kuruluşlarına yaptıkları ziyaretlerin arasında hemşehrileriyle de bir araya geldi. Hemşehrileriyle buluşan, selamlaşan, istek ve önerilerini dinleyen...


MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu,MHP eski Milletvekili Emin Çınar, MHP Merkez İlçe Başkanı Emre Şahin, MHPMerkez İlçe Eski Başkanı İsmail Özcebeci ve Eski Belediye Başkan YardımcısıMehmet Sayan'dan oluşan MHP Heyeti yerel basın kuruluşlarına yaptıklarıziyaretlerin arasında hemşehrileriyle de bir araya geldi.

Hemşehrileriyle buluşan, selamlaşan, istek ve önerilerinidinleyen MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu'navatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Buluşmaların en ilgi çeken olayı işitme vekonuşma engelli bir vatandaşın sevgisini anahtarlığını göstererek anlatmasıoldu. Soğuk havada sıcak ve samimi bir ortam oluşturan bu anların ardındanhemşehrisi ile fotoğraf çektiren Galip Vidinlioğlu gazete ziyaretlerine devametti.

KAMU-SENZİYARET EDİLDİ

Ardından Kamu-Sen İl Başkanlığına gerçekleştirilen nezaketziyaretine MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP eskiMilletvekili Emin Çınar, MHP Merkez İlçe Başkanı Emre Şahin ve MHP MYK ÜyesiTarık Ziya Çağılcı katıldı. MHP Heyetinin Kamu-Sen İl Başkanı Nedim Afacan'agerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde sendikalıların düşünceleri, istek veönerileri üzerine sohbet edildi.

HASTALARAMORAL ZİYARETİAyrıcaMHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu ve beraberindekiheyet Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşlara moral ziyaretindebulundu. Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi görmekte olan hemşehrilerine moralziyaretinde bulunan, hemşehrilerinin istek ve önerilerini dinleyen, hastaneninYönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Sinan Altıkulaç ile hastaların ve hastanenindurumu hakkında sohbet eden MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi GalipVidinlioğlu, MHP Seydiler Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve tedavi görentüm hemşehrilerine şifa dileklerinde bulundu.

Bakmadan Geçme