Vidinlioğlu, ziyaretlere ara vermeden devam ediyor

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, KOSGEB Müdürlüğü'nü, Şifa Polikliniği'ni, Türk Telekom İl Müdürlüğü'nü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nü, El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ve DSİ Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. KOSGEB Müdürü Nevzat Erol'a nezaket ziyareti gerçekleştiren Galip Vidinlioğlu ve ekibi yönetim ve personel ile sohbet ederek, istekleri, önerileri ve sorunları...


MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, KOSGEBMüdürlüğü'nü, Şifa Polikliniği'ni, Türk Telekom İl Müdürlüğü'nü, İl Afet veAcil Durum Müdürlüğü'nü, El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ve DSİ ŞubeMüdürlüğü'nü ziyaret etti.

KOSGEB Müdürü Nevzat Erol'a nezaket ziyareti gerçekleştirenGalip Vidinlioğlu ve ekibi yönetim ve personel ile sohbet ederek, istekleri, önerilerive sorunları dinledi. Gerçekleştirilen sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu;'Kastamonumuzun gelişmesi için üretim kadar turizm kadar eğitim kadar önemlibir diğer konu da girişimciliktir. Tarım olsun, teknoloji olsun, eğitim veyasağlık olsun hangi alanda bir proje geliştirecek her kim varsa biz ona belediyeolarak sonuna kadar destek olacağız. Girişimcilik konusunda sahip olduğumuz enönemli ve değerli kurumlardan olan KOSGEB'in görüşleri ve fikirleri bizim içinoldukça değerlidir. Görüşlerini bizlerle paylaştıkları için teşekkür ediyorum.Birlikte memleketimizi kalkındıracak birçok girişim projesini hayatageçireceğiz' dedi.

'SAĞLIKALANINDAKİ SORUNLARIMIZI BEN ÇÖZECEĞİM'

İkinci durağı Şifa Polikliniği olan Vidinlioğlu ve ekibi,Şifa Polikliniği'ndeki doktorları, hemşireleri ve tedavi görmekte olanhastaları ziyaret etti. Tedavi görmekte olan hemşehrilerine şifa dileğindebulunan Vidinlioğlu; 'Doktorlarımıza ve hemşirelerimize başta olmak üzere tümsağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.Yaptıkları meslek çok kutsal. Şehrimizin sağlık alanındaki eksiklerini sağlıkalanının içinde bulunan personellerimiz ve hastalarımızdan dinliyoruz. Sağolsunlar bizimle görüşlerini paylaşıyorlar. Ekibimiz dinlediğimiz istekler,öneriler ve sorunlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Hayırlısıyla doktorunuzolarak şehrimizin sağlık alanındaki sorunlarını ben çözeceğim' açıklamasındabulundu.

'ALTYAPIMAĞDURİYETLERİNİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ'

Türk Telekom Kastamonu İl Müdürlüğünü de ziyaret eden GalipVidinlioğlu ve ekibi, Türk Telekom İl Müdürlüğü yönetimi ve çalışanları sohbetetti. Vidinlioğlu, Türk Telekom İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldıve yönetim ile çalışanların isteklerini, önerilerini, sorunlarını dinledi. Gerçekleştirensohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; 'Şehrimizin çarpık yapılaşmasını,ulaşımını düzelteceğiz diyoruz bunu yaparken dikkat etmemiz gereken diğer birkonu da altyapı konusu. Kentleşme ve ulaşım projelerimizi hayata geçirirkenşehrimizdeki hiçbir noktada altyapı mağduriyeti yaşanmamasına özengöstereceğiz. Ulaştırabildiğimiz her noktaya internet altyapısını taşıyacağız.Türk Telekom İl Müdürlüğümüz bu konuda bizimle fikirlerini paylaştı, bilgialışverişinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum' dedi.

'ŞEHRİMİZİNSORUNLARINI HEP BİRLİKTE DÜZELTECEĞİZ'

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vidinlioğlu,İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram'a nezaket ziyaretinde bulundu. İlAfet ve Acil Durum Müdürlüğü yönetimi ve çalışanları ile sohbet edenVidinlioğlu, yönetim ve personelin isteklerini, önerilerini ve sorunlarınıdinledi. Gerçekleştirilen sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; 'Şehrimizinafetlere dayanıklılığı konusunda İl Müdürlüğümüz ile bilgi alışverişindebulunduk. Riskli yapılar, alınacak önlemler ve geliştirilecek projeler üzerinefikir alışverişinde bulunduk. Bu konunun profesyonellerinden bilgi almış olduk.Şehrimizin sorunlarını hep birlikte düzelteceğiz. Yönetim ve çalışanlarımızafikir alışverişinde bulunmalarından ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürediyorum' ifadelerini kullandı.

'EVHANIMLARIMIZI ÜRETİMİN İÇİNE KATMIŞ OLACAĞIZ'

El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Eyvaz Acarca'ya nezaketziyaretinde bulunan Galip Vidinlioğlu, El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğüyönetimi ve çalışanları ile sohbet etti. Yönetim ve çalışanların isteklerini,önerilerini ve sorunlarını dinledi. Gerçekleştirilen sohbetin ardından konuşanVidinlioğlu; 'Kastamonumuz kültür açısından oldukça zengin bir şehir. Buyadsınamaz bir gerçek. Yöresel ürünlerimiz dillere destan diyoruz. Ama ne kadarsatabiliyoruz? Ne kadar duyurabiliyoruz? İnşallah biz belediyecilik dönemimizdeel sanatları ile uğraşan herkese destek olacağız. Ev hanımlarımızın ürettiğiyöresel dokumalarımıza, yazmalarımıza, tüm yöresel ürünlerimizi belediye olarakşehir içine şehir dışına satmaları konusunda yardımcı olacağız ve böylece evhanımlarımızı üretimin içine katacağız. Bir istihdam kapısı daha açmışolacağız' dedi.

'KİŞİSELÇIKARLARIMIZ İÇİN DEĞİL İHTİYAÇLARIMIZ İÇİN ÜRETECEĞİZ'

Son olarak DSİ Şube Müdürlüğü'nü ziyaret eden GalipVidinlioğlu, D.S.İ Şube Müdürlüğü yönetimi ve çalışanları ile sohbet ederek,yönetim ve çalışanların isteklerini, önerilerini ve sorunlarını dinledi. Sohbetinardından konuşan Vidinlioğlu; 'Tüm kurumlarımızı, şubelerimizi, vakıflarımızı,STK'larımızı ve hemşehrilerimizi dinlemeye devam edeceğiz. D.S.İ ŞubeMüdürlüğümüz ile de fikir alışverişinde bulunduk. Üreteceğimiz projeler kişiselçıkarlar için değil, Kastamonumuz'un ihtiyaçları doğrultusunda olacaktır.Bunları belirlemek için de titiz bir çalışma yürütüyoruz. Bütün kurumlarımızıve hemşehrilerimizi dinliyoruz. Bu projeleri hep beraber inşa edeceğiz'şeklinde konuştu.Ziyaretlersırasında Galip Vidinlioğlu'na eşlik eden MHP heyetinde, MHP Merkez İlçeBaşkanı Emre Şahin, MHP İl eski Başkanlarından Hakkı Tekkeşin, MHP 2014Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu ve MHP İl eski Başkanlarından HasanEyüpoğlu yer aldı. (

Bakmadan Geçme