Vatandaşın Beklentilerini Öğrenecekler

Kastamonu Valisi Vali Meftun Dallı, Karar Alma Mekanizmalarına Katılım Projesi'nin resmi açılış ve tanıtım programına katıldı. 

Vali Meftun Dallı, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen ve Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Taşköprü Eğitim Derneği işbirliğinde hazırlanan Karar Alma Mekanizmalarına Katılım Projesi'nin resmi açılış ve tanıtım programına katıldı.

“Vatandaşımızın Ne İstediğini Ne Düşündüğünü Bilmek Son Derece Önemli”

Taşköprü'nün tarihi, kültürü ve turizm potansiyeliyle kadim bir kent olduğunu vurgulayan Vali Dallı, projenin de ilçeye büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. “Vatandaşımızın ne istediğini ne düşündüğünü bilmek son derece önemli” diyen Vali Dallı konuşmasında; “Öncelikle projenin fikir sahibinden, müracaatını yaparak bugüne gelmesinde katkısı olan herkese teşekkürlerimi ve takdirlerimi arz etmek istiyorum. Çağımız yönetişim çağı. Vatandaşımızın ne düşündüğünü ne istediğini bilmeden yönetim artık yok, olmaz bu devirde. Taşköprülü hemşehrilerimizin bu proje özelinde ne beklediğini bilirsek, o iletişimi ne kadar iyi sağlayabilirsek o hizmetleri başarılı şekilde yapma imkânımız olur. Bu proje ilk imzaya geldiğinde de verdiğim önemi ifade etmiştim ve bugün bu aşamaya gelmesinden de son derece mutluyum. Taşköprü çok kıymetli bir ilçemiz ve ilimizin gözde yerlerinden. Burada yapacak çok iş var. Şimdi şikayet etmeyi bırakıp elimizi taşın altına koyma zamanı. Halkımızın ne istediğini bilmek çok önemli. Projenin başkalarına da örnek olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor ve sizleri saygıyla selamlıyorum” dedi.

Vali Dallı, Tarihi Ve Turistik Değerleri Gezdi

Akabinde; Vali Meftun Dallı, Taşköprü'nün tarihi ve turistik değerlerinden Kızlar Kalesi, Pompeipolis Antik Kenti ve Donalar Kaya Mezarı'nı gezdi. İl ve ilçe protokolünün de eşlik ettiği Vali Dallı, ziyaret ettiği destinasyonlarla ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Taşköprü'nün kadim bir şehir olduğu vurgusunu yineleyen Vali Meftun Dallı, “Bugün ziyaret ettiğimiz yerlerde bir kez daha gördük ki Taşköprü'müz sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerle son derece önemli bir kent. Bu köklü mirasa sahip çıkarak, üzerimize düşen konularda gereken adımlarımızı atmaya devam edeceğiz” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme