Vali Karadeniz, Şenpazar'da vatandaşla buluştu

İçişleri Bakanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün genelgesi gereğince, Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında Şenpazar'da vatandaşla buluşma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya ayrıca, Şenpazar Kaymakam Vekili Muhsin Duran Kalkan, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Atseven, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçe ve köy...


İçişleri Bakanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nüngenelgesi gereğince, Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında Şenpazar'da vatandaşlabuluşma toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya ayrıca, Şenpazar Kaymakam Vekili Muhsin DuranKalkan, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı AyhanAtseven, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, kurum müdürleri,siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçe ve köymahalle sakinleri ile muhtarlar katıldı.

'BİRÇOKKÖYÜMÜZÜN SORUNLARININ ÇÖZÜLMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM'

Vatandaşlar; sorun, talep ve şikyetlerini direkt olarak ValiKaradeniz'e ve toplantıda hazır bulunan diğer ilgili il müdürlerine iletmefırsatı buldu. Vali Karadeniz toplantı açılış konuşmasında; Daha önce Ocak 2018yılında gerçekleştirilen toplantıda belirtilen hususlarla ilgili yapılançalışmalar hakkında kurum amirleri tarafından bilgiler verileceğini belirtti.Vali Karadeniz; 'Vatandaşlar tarafından gelen müracaatlar konusunda buradaalınmış olan notlar bundan önceki toplantılarda olduğu gibi yine bizimtakibimizde olacak ve elimize fırsat geçtikçe onları çözme konusundakiçabalarımız devam edecek. İnşallah KÖYDES'in bir sonraki yatırım döneminde debirçok köyümüzün sorunlarının çözülmesini temenni ediyorum' ifadelerinikullandı.Toplantı;yol yapımı, içme suyu deposu yapımı için yardım talebi, fındıkdesteklemelerinin yapılması, doktor ihtiyacı, iki mahalle arasında yaya geçidiiçin köprü yapımı, çöp konteyneri talebi, sondaj çalışmaları yapılmasıkonularında alınan talepler hakkında Vali Karadeniz tarafından birim amirlerinetalimatlarda bulunularak, gerekli konuların yerinde incelenmesi istenildi.

Bakmadan Geçme