Ufuk Dravor: 'Başkent'te Tanıtım Günleri Satış Günlerine Dönüştü'

Kastamonu Esnaf ve Sanatkârları Odası (KESOB) Başkan Vekili Ufuk Dravor, 17-20 Ekim tarihleri arasında Başkent'te düzenlenen Kastamonu Günleri ile ilgili açıklamada bulundu. 


Kastamonu Esnaf ve Sanatkârları Odası (KESOB) Başkan Vekili ve Kastamonu Gıda Maddeleri İmal ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Ufuk Dravor, 17-20 Ekim tarihleri arasında Başkent'te düzenlenen Kastamonu Günleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Ufuk Dravor açıklamasında Kastamonu esnafının başkentte neredeyse azınlığa kadar düştüğüne dikkat çekti.

Ufuk Dravor, "Kastamonu hepimizin bu organizasyonlar beraber yapılmalı. Yoksa sonu yakın" dedi.

Ufuk Dravor yaptığı açıklamasında, “17-20 Ekim tarihleri arasında 18 Ekim saat 14.30''da açılışının yapılacağı davetiyesinde yazılan Kastamonu günleri Sayın Bakanımızın katılabileceği tarih olan 17 Ekim günü açılışı gerçekleşti. Önceden davetiyesi bırakılan birçok kişi ve kurumun bilgilendirme yapılmamasından açılışta bulunamadı. Sayın Bakanımız da yoğun iş programından dolayı katılamadı. Önceki dönemlerde büyük katkı veren Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediye Başkanlığı, Tosya Belediye Başkanlığı, Ticaret ve sanayi Odası, Esnaf Odaları Birliği başkanlığı başta olmak üzere çok sayıda STK ve Başkanlık ile diğerleri Başkent'te stant açmadılar, tasarruf tedbirlerine takıldı mı desem acaba? Bilemiyorum. Yerel ve ulusal basında ilgi çekecek bir şekilde yer almadı, Ulusal kanalların haber bültenlerinde yer bulmadı. Başkent'te tanıtım ve yöresel günleri etkinlikleri değil ürün satış günlerine dönüştü. Kastamonu esnafı başkente neredeyse azınlığa kadar düştü. Diğer her ilden stantlar var Maşallah. Kastamonu Dernekleri bu şekilde bunu daha fazla sürdürmemeli daha katılımcı çalışmalara imza atmalılar. Biz yaparız olurdan vazgeçilmelidir. Kastamonu hepimizin bu organizasyonlar beraber yapılmalı. Yoksa sonu yakın” dedi.

Bakmadan Geçme