TVF'den seminer duyurusu

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu'nun birlikte 2023-2024 sezonu içerisinde düzenleyeceği Altyapı Vize/Gelişim Semineri, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 20:30'da online olarak yapılacak.

Altyapılarda ve Bölgesel Ligde görev alacak baş antrenörler ile yardımcı antrenörlerin bu seminere katılımları zorunludur. Kademe yükseltmek isteyen fakat seminer eksikliği olan antrenörler bu seminere başvuru yapabilirler. Maçlarda görev alacak antrenörlerimiz seminer onayı verildikten sonra vize işlemleri için e-devletten vize başvurusu yapmaları gerekiyor. Seminere katılmayan antrenörlerin 2023-2024 sezonu vize işlemleri yapılmayacak.

Katılım sayısı bin kişiyi geçmesi halinde seminer programı gruplara ayrılacak. Konu ile ilgili olarak bilgilendirme mesajı sisteme kayıtlı olan iletişim numaralarına ve mail adreslerine gönderilecek. Seminer başvuruları e-devlet üzerinden yapılacaktır. Seminer ile ilgili detaylı bilgiye Türkiye Voleybol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Özel Haber

Bakmadan Geçme