Tosya çalışmaları bir bir tamamlıyor

Tosya Belediye Başkanlığı sahadaki çalışmalarını bir bir tamamlıyor. Tosya Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Şehirlerarası Otogar ve Galericiler Sitesi'nde de üst yapı düzenleme işlemleri başladı.

Metal Sanayi Caddesi ile Marangozlar Sanayi Sitesi'ndeki çalışmalar ile ilgili bilgi veren Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “Metal Sanayi Caddesi sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak bölge ulaşıma açılırken, esnafımız ve şoförlerimiz için konforlu bir o kadar da kaliteli hizmete imza atılmış oldu. Alt yapısı ve iş yeri önlerinin düzenlenmesiyle birlikte uyum içerisinde yolun revizesini sağlayan ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Toz ve çamur nedeniyle yaşanan sıkıntıların da giderildiği çalışma ile aynı zamanda yoldaki tüm çukur ve tümsekler ortadan kalktı. Harsat Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Marangozlar Sanayi Sitesi'nde üst yapı çalışmalarına hız verildi. Daha önceki yıllarda soğuk asfaltla kaplanarak zamanla fiziki özelliğini yitirmiş 12. Yukarı Sanayi Sokak tamamen revize edilerek önce zemin sağlamlaştırması yapılacak ve kilit parke ile kaplanacak. 5 bin metrekarenin üzerinde uygulanacak olan kilit parke çalışmaları sayesinde özellikle ağır araçların geçişi esnasında bile yol deforme olmayacak. Mahalle sakinlerimize ve bölge esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

“PROGRAM DAHİLİNDE DEVAM EDİYOR”

Şehirlerarası Otogar ve Galericiler Sitesi'ne de değinen Başkan Kavaklıgil; “Her geçen gün gelişen Tosya'mıza yakışır bir şekilde ticari hacmin daha da artmasını sağlayacak Şehirlerarası Otogar ve Galericiler Sitesi inşası yapılan program dahilinde devam ediyor. Bir otogarın ötesinde, insanların gelip vakit geçirecekleri mekân olarak tasarlanan kompleks hem içeride hem dışarıda geniş alanlara sahip olacak ve bölgedeki yapılarla birlikte bir kampüs alanının oluşmasını sağlayacak. Yeni şehirlerarası otogar ve galericiler sitesinde montaj çalışmaları hummalı bir şekilde devam ederken alt yapının da bitmesiyle birlikte üst yapı üst yapı düzenleme işlemleri başlıyor. Zemin hazırlık ve bölgenin tesviyesinin hemen ardından, sıcak asfaltla şehrimize yeni ufuklar açacak olan yatırımımızın üst yapısı tamamen kaplanacak. Yapısal anlamda çok daha estetik, şehrimize yakışan güzel bir terminal ve galericiler sitesini tamamlayarak yine siz değerli hemşehrilerimizle birlikte açılışını yapacağız” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme