Taşköprüspor Teknik Direktörü Özcan Karakiraz'dan Fikstür Değerlendirmesi

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele edecek Taşköprüspor'da hedef şampiyonluk. Taşköprüspor Teknik Direktörü Özcan Karakiraz, fikstür değerlendirmesini paylaştı.

Kastamonu'yu Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta temsil edecek Taşköprüspor'un fikstürü belli oldu. İlk hafta Çilimli Belediyespor'a konuk olacak Taşköprüspor, ligin ikinci haftasında Çubukspor'u konuk edecek.

Taşköprüspor Teknik Direktörü Özcan Karakiraz, fikstürü değerlendirdi.

Karakiraz'ın açıklamaları şöyle: “Fikstür çekimimiz gerçekleşmiş olup hayal ettiğimiz şampiyonluk yolunda güzel bir başlangıç olacak. Düzce'de Çilimli Belediyespor ile başlayacağız. Grubumuz önemli ve hedefli takımların olduğu en zor grup olarak adlandırılıyor. Taşköprüspor olarak her rakibe ve her şarta uygun olarak hazırlıklarımız devam ediyor.”

‘Galibiyetle Başlamak İstiyoruz'

Karakiraz son olarak; “Hedeflerimiz doğrultusunda hareket ediyoruz. İç ve dış transfer de kadromuzu önemli oyuncular ile birleştiriyoruz. Bir iki transfer daha yapmak istiyoruz. Yönetim kurulunun planladığı şampiyonluk parolası bizleri daha da motive ediyor ve hazırlıklara bu düşünceyle devam ediyoruz. Sezona galibiyet ile başlamak istiyoruz. Hedef tek amaç tek. Tüm camia bu sene kenetlenmiş durumda. Sonu profesyonel lig olacak inşallah” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme