Taşköprü Sarımsağı nereden satın alınır?

Sarımsağın 2023 yılı hasat döneminin başlamasıyla birlikte ülkemizin bir çok ilinden Taşköprü Sarımsağı arayışları başladı.

Ata tohumu ve Coğrafi işaret belgeli organik Taşköprü Sarımsağı nereden satın alınır sorusuna Afşar köyünde sarımsak üreticiliği yapan Yılmaz Doğan açıklık getirdi. Doğan yapmış olduğu açıklamada; “Organik Taşköprü sarımsağı almak istiyorsanız Temmuz ayının ikinci haftasından önce gördüğünüz sarımsakları almayınız zira bu sarımsaklar Taşköprü Sarımsağı değildir. Bizler uzun yıllar boyunca burada Taşköprü Sarımsağını üretiyoruz sarımsaklarımızın hasat dönemi ise Temmuz ayının ilk haftasıyla birlikte başlar bu tarihten önce hasat edilen sarımsaklar ise Taşköprü Sarımsağı değildir. Bu nedenle sarımsak alırken bu zaman dilimini mutlaka göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim” dedi.

“SARIMSAKLARIMIZ AFŞAR KÖYÜNDE HASAT EDİLMİŞTİR”

ayrıca; “Siz değerli tüketicilerimizin Organik Taşköprü sarımsağından faydalanmanızı sağlamak adına bizlerin internet üzerinden satışa sunduğu kendi üretimimiz olan Taşköprü Sarımsağını nasıl alabileceğinizi buraya eklemek istiyorum. https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=12690585 ve https://www.hepsiburada.com/takpr-sarimsai-1-kg-p-HBCV000037GXE3?magaza=AKTUER&url_src=ios-product-detail. Gönül rahatlığıyla bu iki siteden sarımsaklarınızı temin edebilirsiniz. Sarımsaklarımız Kastamonu ilimizin Taşköprü ilçesine bağlı Afşar köyünde hasat edilmiştir. Yüksek aroması ve tüketirken damağınızda oluşan keskin tadı zaten kendini kanıtlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Hilal Turna

Bakmadan Geçme