Taşköprü'de Mesai Dışı Poliklinik Hizmete Açıldı

Ağustos ayında Taşköprü Devlet Hastanesi'nde, hafta içi saat 17.00 ile 19.00 arasında, 'Mesai Dışı Poliklinik' hizmete devam ediyor.

Ağustos ayında Taşköprü Devlet Hastanesi'nde, hafta içi saat 17.00 ile 19.00 arasında; Göz Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği ve Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği olmak üzere hafta içi, mesai saatleri içerisinde, muayeneleri için hastaneye gelme imkanı olmayan ve/veya muayene randevusu alamayan vatandaşlara yönelik olarak, “Mesai Dışı Poliklinik” hizmete devam ediyor.

Mesai dışı poliklinik hizmeti ve açılan muayene kontenjanları, Taşköprü Devlet Hastanesi'nde görev yapan hekimlerin gönüllülük esasına göre yürütülüyor. Mesai dışı poliklinik randevuları www.mhrs.gov.tr web adresinden ve Alo 182 - Merkezi Hastane Randevu Sistemi hattı üzerinden alabilirsiniz. Randevu alınamayan diğer branşlarda da ilerleyen dönemde hizmete açılması için çalışmalar devam ediyor.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmede; “Hizmete sunduğumuz bu uygulamamız ile vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu alanlardaki sağlık hizmetleri, mesai dışı saatlerde de gönüllülük esasıyla oluşturulan ekiplerimizle, Ağustos ayında yukarıda bahsedilen 2 branşta verilmeye devam edilmektedir” denildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme