Skorsky ile trafik denetimi

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını en aza indirmek için jandarma helikopterinin de katılımıyla düzenlenen denetimlerde kurallara uymayan 14 sürücüye cezai işlem uygulandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kastamonu-Ağlı Karayolunda, Kastamonu-İnebolu Karayolunda ve Kastamonu-Devrekani karayolunda oluşturulan trafik uygulama noktalarında yaşanan kazaları daha aza indirebilmek için jandarma trafiğe ait Skorsky helikopter destekli trafik ve...


İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ölümlü ve yaralamalı trafikkazalarını en aza indirmek için jandarma helikopterinin de katılımıyladüzenlenen denetimlerde kurallara uymayan 14 sürücüye cezai işlem uygulandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kastamonu-Ağlı Karayolunda,Kastamonu-İnebolu Karayolunda ve Kastamonu-Devrekani karayolunda oluşturulantrafik uygulama noktalarında yaşanan kazaları daha aza indirebilmek içinjandarma trafiğe ait Skorsky helikopter destekli trafik ve asayiş uygulamasıyaptı. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinde destek verdiği helikopterdestekli trafik ve asayiş uygulamasında kurallara uymadığı tespit edilen 14araca cezai işlem uygulandı.

UYGULAMADATOPLAMDA 290 ARAÇTA KONTROL EDİLDİ

Helikopterden izlenilen güzergahlarda trafik kurallarınıihlal eden sürücüler denetim yapan ekiplere bildirildi. Güzergah üzerindekonuşlanan trafik ekipleri, yol denetimleri esnasında helikopter vasıtasıylatespit edilen araçları da durdurarak cezai işlemleri uyguladı. Yapılan denetimlerde jandarma trafikhelikopteri vasıtasıyla, dış ışık donanımı bozuk veya teknik şartlara aykırıaraç kullanan, seyir halinde iken cep telefonu kullanan, aksine bir işaretbulunmadıkça trafiği aksatacak şekilde şerit değiştiren 14 sürücü ve araçsahibine toplam 2 bin 274 TL cezai işlem uygulandı. Uygulamada toplamda 290araçta kontrol edildi.Araçsürücülerini de kurallara uyma noktasında bilgilendiren jandarma ekipleri,trafik kazalarını en aza indirilmesi için benzer uygulamaların devam edeceğinibildirdi.

Bakmadan Geçme