Sağlık Müdürlüğü'nden Asil Adaylara Duyuru

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Eski Hükümlü/TMY Statüsünde Sürekli İşçi Alımı yapılacağı ve asil adayların belirlenecek sınav takvimi çerçevesinde başvuru belgelerini teslim etmeleri gerektiği duyuruldu.

TAKİP ET

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmede; “4857 Sayılı İş Kanunu'nun 30'uncu maddesi ve ilgili hükümleri ile mezkûr kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde yaralananların işçi olarak alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkındaki yönetmelik hükümleri uyarınca Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Eski Hükümlü/TMY Statüsünde Sürekli İşçi Alımı yapılmıştır. Bakanlığımızın 27 Aralık 2023 tarihli yazısı 1. maddesi gereği; ‘Asil adayların Valilik Onayı ile belirlenecek sınav takvimi çerçevesinde başvuru belgelerini teslim etmeleri istenecektir' denilmektedir” ifadelerine yer verilerek, asil adayların belirlenen takvime göre istenilen evrakları teslim etmesi gerektiği duyuruldu.

Asıl adayların listesine, kura takvimine ve istenilen belgelere İl Sağlık Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Özel Haber

Bakmadan Geçme