Sağlık Bilimleri'nde Akran Değerlendirmesi Yapıldı

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'ndeki bölümlerin akreditasyon sürecine hazırlanması amacıyla akran değerlendirmesi yapıldı.

TAKİP ET

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. A. Feray Özbal, Dr. Öğr. Üyesi Arıkan Ektirici ve yüksek lisans öğrencisi Büşra Köyönü, Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümlerinin akran değerlendirmesi kapsamında fakülteyi ziyaret ettiler. Doç. Dr. A. Feray Özbal ve Dr. Öğr. Üyesi Arıkan Ektirici tarafından fakülte bölümlerinin hazırlamış olduğu öz değerlendirme raporları fakülte öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda değerlendirildi.

Akademisyenler ile yapılan toplantıların ardından idari personel ve araştırma görevlileriyle ayrı ayrı toplantı yapılarak görüşleri alındı. Bu toplantılarla eş zamanlı olarak yüksek lisans öğrencisi Büşra Köyönü, fakülte öğrenci temsilcileri ile toplantı yaparak öğrenci görüşlerini aldı. Değerlendirme ziyareti, toplantılar sonrasında fakülte laboratuvarlarının, arşivinin ve depolarının incelenmesi ile devam etti.

Değerlendirme toplantıları ve ziyaretleri sonrasında Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Tuna, Dekan Yardımları Doç. Dr. Nesrin İçli ve Dr. Öğr. Üyesi Nihal Aydın, Fakülte Sekreteri Ertuğrul Kaba ile değerlendirme ekibi Doç. Dr. A. Feray Özbal ve Dr. Öğr. Üyesi Arıkan Ektirici gün sonunda yapılan kapanış toplantısında bir araya gelerek akran değerlendirmesi raporunu görüştüler.

Özel Haber

Bakmadan Geçme