Rektör Topal, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 260. Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Toplantısı'nda yeniden ÜAK'ın yönetim kurulu üyeliğine seçildi.


Üniversitelerarası Kurul'un 260. Toplantısı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeleri, devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörleri ile üniversite temsilcilerinin katılımıyla YÖK binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda, gündemdeki konular görüşüldükten sonra, ÜAK yönetimi, yeni üyelerini belirlemek için bir araya geldi ve Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliği'ne tekrar seçti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, ÜAK üyeliğine tekrar seçilmesi ile birlikte önümüzdeki dönemde de görevini sürdürerek üniversitelerarası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapmaya devam edecek.

Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, ÜAK üyeliğine yeniden seçilmesi dolayısıyla teşekkürlerini ileterek, "Bu önemli göreve bir kez daha layık görülmekten onur duydum. Üniversitelerimizin gelişimine hep birlikte katkı sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Rektör Topal, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'a, ÜAK Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karakaş'a ve ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden seçilmesi dolayısıyla kendisini destekleyen tüm ÜAK üyeleri ile çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme