Rektör Topal Misafirlerini Ağırladı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun Köksalan ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdür V. Muhlis Oğuz Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Aralık ayında Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanan Harun Köksalan, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Topal, Müdür Köksalan'ın nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca, Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasındaki işbirliğini daha da güçlendirmek ve sosyal hizmetlerin artırılmasına yönelik projelerin ve iletişimin artırılmasını arzuladıklarını ifade etti.

Müdür Köksalan ise, ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Rektör Topal'a teşekkür ederek, iki kurum arasında ortak projelerde bir araya gelme ve bilgi paylaşımı konularında atılabilecek adımların önemine vurgu yaptı. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.

TÜİK Bölge Müdür V. Oğuz'dan Ziyaret

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdür V. Muhlis Oğuz da, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret etti.

Gündeme dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ve yapılabilecek iş birliklerinin konuşulduğu görüşmede Rektör Topal, Bölge Müdürü Oğuz'a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, TÜİK'in çalışmalarında başarılar diledi. Bölge Müdürü Oğuz ise ilgileri ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal'a teşekkür ederek üniversitenin gelecekteki çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda TÜİK Bölge Müdürü Muhlis Oğuz, TÜİK tarafından Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak 1923'ten günümüze temel istatistiklerin bir arada sunulduğu “100 Yılın Göstergeleri” isimli kitabı Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a takdim etti. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Bakmadan Geçme